MEMORIU LA DGASPCS sector 6? Nu vei primi raspuns, direcotru’ Lacatus nu raspunde unui “iobag”

Acest Memoriu a fost adresat atat serviciului juridic si contencios al DGASPC Sector 6, sub nr. D23598 / 25.noiembrie 2009 !!!! nici astazi nu s-a primit un raspuns, ceea ce este ilegal !!! Este o discriminare in forma continuata, la care subsemnatul sant supus, in acest “serviciu” …unde inca sant angajat … Adevarul ca “personulitati” celebre precum Marius Lacatus, Nicolae Gorunescu, Gabriela Schmutzer, nu isi pierd timpul cu “opincari” si “iobagi” simpli …
Imi cer scuze pentru greselile gramaticale si de exprimare, aceasta atesta starea de tensiune in care am scris aceste materiale … aceasta stare, astazi este atestata de medici !!!

Domnule Director General al DGASPC Sector 6, Marius Lacatus,

Permiteti-mi ca subsemnatul profesor, antrenor si jurnalist Cristian Butaru, referent IA, in cadrul Centrului de Zi Speranta , sa va cer sa dati curs acestui memoriu, in conformitate cu legea si Constitutia privitoare la petitii si memorii.
Domnule Director General Marius Lacatus, am primit „Convocatorul” cu anexele din care reiese ca sant „convocat” pentru efectuarea „cercetarii disciplinare prealabile” a subsemnatului.

-1- Mentionez ca stiu ca exista inscris la registrul DPC, materialul nr.9693/29.octombrie.2009 cu mentiunea „magulitoare”: „Situatia numitului Butaru Cristian”, deci a INFRACTORULUI BUTARU CRISTIAN. Aceasta explica din plin discriminarea la care sant supus si modul in care persoana mea este tratata si cer sa se cerceteze motivele acestui tratament. In cazul in care „Comisia de disciplina” a DGASPC nu poate, sa o faca organele legale, pe care sant convins ca le veti sesiza.
Din „Dispozitie nr.887 din 03.XI.2009” semnata de dvs., am luat act ca ati dispus imputernicirea dlui Draghici Marius sa realizeze „cercetarea disciplinara prealabila” a „numitului” Butaru (asa cum este inscrisa persoana mea in registrul DPC, adica un infractor) in vederea analizarii imprejurarilor, a gradului de vinovatie, a consecintelor abaterii disciplinare si a …. comportarii generale in serviciu a „acesteia”.
In plus, dl.Draghici Marius va duce la indeplinire …. adica acesta e numit si somat.
Domnule Director General Marius Lacatus, citind „Convocatorul” semnat de dl. Draghici Marius, am crezut ca dansul a gresit exprimandu-se astfel: „cercetarii disciplinare prealabile”.
Am constatat insa din „Dispozitie nr.887 din 03.XI.2009” ca e dorinta dvs. Expresa si intarita de juristul sef, dl.Manea Remus, respectiv de a fi „cercetat disciplinar” si …prealabil.
Adica se foloseste metoda celebra din Rusia anilor 50’; ‚dupa cum se stie …” e spion si va fi executat. Astfel am luat act de doavda de partialitate si de faptul ca sant judecat vinovat si gata de executie, pardon, dat afara disciplinar. In plus pentru memoria documentara sant inscrise memoriile cu mentiunea „situatia numitului ….”.
Domnule Director General Marius Lacatus, cunisc ca aveti studii juridice si va informez ca un cetatean roman nu poate fi pedepsit de 2 ori. Va informez ca nu exista in DEX sau in limbajul juridic sintagma „cercetare disciplinara prealabila”, ci doar „cercetare disciplinara” sau „cercetare prealabila”. Conform Codului Muncii „cercetarea prealabila” se face pentru desfacerea contractului de munca.
Toate acestea constitue un abuz si cer o reparatie justa, egala, echitabila in sensul respectarii Drepturilor Omnului si bunelor moravuri.

-2- Am luat act de continuitatea in fapte, prin existenta adresei cu nr. D/22154 din 02.11.2009 a dlui direcotr general adjunct Nicolae Gorunescu, ca aceasta cuprinde afirmatii grave, false, ce constitue conform Codului Penal un fals si uz de fals cu consecinte juridice si o declaratie calomniosa, prin atestarea ca adevarate a unor fapte inexistente, nedovedibile si ca expresie a folosirii numelui si functiei, prevalandu-se de drepturile acordate de functie, urmeaza sa produca consecinte juridice impotriva unui umil referent, ultimul pe craca ramurii de productie … Astfel se spune de catre, dl direcotr general adjunct Nicolae Gorunescu, ca „in mod repetat a dat dovada de abateri disciplinare si de comportament inadecvat”.
Mentionez ca de cand sant angajat in DGASPC Sector 6, nu am fost chemat la nici o Comisie de disciplina si nu a existat o masura punitiva in contra mea, nici una !!!
DISCRIMINAT, da am fost si sant in cadrul DGASPC Sector 6, pe care il conduceti dvs., dle Director General Marius Lacatus. Despre acest capitol interesant va informez: am avut calificative bune si foarte bune si cu toate acestea de cel putin 2 ani de zile, Cristian Butaru nu a avut drept la nici o ora suplimentara, ci doar grupul de „specialisti” condus de Vasile Claudiu, in acest sens documentele financiar contabile „vorbesc” de la sine. Si as mai mentiona ca in mod expres si ilegal nu mi s-a acordat dreptul sa predau Religie si nici Educatie Civica beneficiarilor centrului. In acest Centru domnule Director General, daca exista o cruciulita pe zid, se arunca la gunoi !!! dar aceste persoane sant „specialisti” grei …coordonati de dl. Gorunescu … Pai daca asa este situatia, va intreb ce opinie aveti despre „specialistii” acestia (in turnatorie poate) care pedepsesc copii astfel; daca nu sant cuminti nu li se mai da sa manance la pranz si sant trimisi acasa !!!! Ce ar mai trebui sa spunem ??? Heill ??? In schimb, va intreb daca vreodata „specialistii” au raportat macar dvs., despre copii care se drogheaza, cu nume date etc si ce masuri specifice s-au luat ??? A, au triomis copii la dezintoxicare …s-au anunta si organele MAI ???? Exista o conlucrare intre „specialisti” si aceste oprgane ale statului ??? Lista poate continua …
Un alt exemplu de discriminare din partea colegilor din DPC, este ca fiul meu Butaru Andrei Emanuel, a avut dosarul de monitorizare si aici la DGASPC / DPC, ei si ? Nici azi, dupa cativa ani, nu cunosc adresa la care sta … si nu multumesc celorlati „specialisti” in frunte cu dna Alice Glodeanu pentru aceasta.
Respectiva dna. Alice Glodeanu, sefa unui serviciu important, a dat afara o mama cu doi copii, din care unul un bebelus, in prezenta mea, aceasta solicitand pensie pentru familie monoparentala. Este vorba de cazul Ana Popescu din Drumul Taberii, pentru care ati fost sunat personal de dna deputat Elena Udrea si ati rezolvat problema legal si de indata, sper ca mai tineti minte – martorii exista.

-3- Discutand de abateri in serviciu, va pun o intrebare Domnule Director General Marius Lacatus: cum se face ca nici o cerere a mea nu primeste raspuns, fie de la dvs., fie de la dl. Nicolae Gorunescu ???
Am primit un singur raspuns …privitor la neinsemnatele mele studii de mastart, dar si acesta evident negativ. Constat ca numai „crema” institutiei are drepturi, respectiv Anca Savu (Horvat), Vasile Claudiu etc, care au avut taxele pentru studiile de masterat achitate de catre DGASPC Sector 6, e oare o discriminare grava? Domnule Director General Marius Lacatus, va aduc la cunostiinta ca subsemnatul Cristian Butaru, sant ziarist, antrenor sportiv al MTS, profesor de Teologie Didactica si Masterand la Universitatea Bucuresti, Departamentul UNESCO, catedra de Comunicare Europeana si Interconfesionala si cred ca e o onoare sa aveti intr-adevar un specialist veritabil in cadrul institutiei dvs., asa cum cere U.E si legile Romaniei azi. Conform legilor in vigoare si recomandarilor Comisiei UE, orice primarie si institutie publica are un birou de relatii cu UE sau macar un reprezentant. Poate ca va pare suprinzator raspunsul primit de subsemnatul de la Consilierul Personal al Primarului Sectorului 6, dl. Mircea Radu Pascu si de la DGASPC al Municipiului bucuresti prin dna directoare Cosmina Ioana Simian, raspunsuri ce le atasez.
Domnule Director, am propus proiecte pentru activitati cu beneficiarii si mi-am pus la dispozitie toata experienta pe plan national si international ce o am ca antrenor si campion national, nu am primit raspunsuri in termen legal si nu primesc, decat „convocatoare” pentru dare afara.
In cadrul DGASPC exista o echipa il;egala de fotbal, ce are ca scop nemaiauzit si nemaintalnit in lume: „educarea prin fotbal a tinerilor delicventi” …este uluitor. Am auzit de un asemenea efect inclusiv in penitenciarele USA, folosind arte martiale, ethnici medicale precum T’ai Ch’I Ch’uan, Qigong, masaj si automasaj Oriental, Yoga, Meditatie Transcedentala, NU „FOLBAL”. Echipa DGASPC ESTE ILEGALA !!!! Nu stiati ? niciodata ‚sportivi’ respectivi nu au fost legitimati conform Legii nr.69/2000 a Sportului, dar teoretic au efectuat deplasari multiple in special al Praga / Cehia. Nimeni nu are voie sa faca activitati sportive in masa, fara legitimare si control medical al sportivilor, fie si amatori. Cei care au peste 14 ani au facut proba de waserman ???? Sumele de bani folosite de la bugetul Consiliului Local Sector 6, cum au fost folosite, pentru o echipa INEXISTENTA, in conformitate cu legile Romaniei.
Aceasta echipa a fost creatia dlui director Nicolae Gorunescu ! Va rog, avand in vedere legea informatiei publice, puteti sa ne informati care este CIS-ul local sau national sub care activeaza echipa de „folbal” Vulturii Negrii ????
Cine sant antrenorii, componentii staffului tehnic? Unde sant terenurile de antrenament si ce sume s-au cheltuit pentru acesta si pentru pregatirea echipei etc?
Eu am propus din 2005-2006, fostului director Leonardo Braila, un proiect sportiv, la acre nu s-a raspuns si deci avem acordul tacit al DGASPC, prin acre doream sa creem un adevarat program sportiv la nivel de directie si ce presupunea existenta unei asociatii sportive, fie si fara persoana juridica (societate civila) insrisa la DSMB, cu CIS local si legitimarea copiilor, control de sanatate etc. Si astazi propun sa reluam discutiile pe aceasta tema.

-4- Am solicitat sa predau beneficiarilor nostrii: Religie, Educatie Civica, Istorie, Geografie, Franceza si sa efectuez activitati sportive. Am facut nenumarate cereri sa mi se dea de lucru, obsrvand ca beneficiarii au fost alocati „specialistilor” eu neexistand pe liste (toate aceste documente le anexez).
Pentru Religie si Educatie Civica mi s-a spus in mod expres ca nu am cadru legal si exista si o infoirmare a sefului de Centru catre Nicolae gorunescu in acest sens !!! Azi in Romania lui 2009, grupa ateista conduce domnuel Director General, in cadrul DPC !!!
Va informez ca beneficiarii sant inscrisi la programul „a doua sansa” unde Religia si Educatia Civica sant materii de studiu obligatorii conform programei MECI (exista programa de Religie si pentru handicapati).
Deasemenea va informez ca Arhiepiscopia Ortodoxa a Bucurestilor are un serviciu specializat de asistenta sociala si protectia copilului si acolo se cunoaste ca in Sectorul 6, nu exista asistenta religioasa, nici la centrul de Handicapati nr.11. In acdrul DPC exista persoane cu studii de specialitate ca si mine, care ar putea conlucra cu Biserica pentru fiintarea unui Serviciu Educational, Moral, Vocational, ce nu ar necesita nici macar bani, dar nu s edoreste, in mod evident.
Domnule Director general, va mai informez, pentru cunostiinta dvs., ca in conformitate cu „FISA POSTULUI” a subsemnatului am atributia de a „sti sa cultiv in sufletul copilului sentimentul prieteniei”(aceasta e contrasemnata de dvs.). Singura cale pe care eu am gasit-o in acest sens este Cuvantul Domnului Iisus Hristos si daca nu acceptati, recititi atributiile mele de serviciu, unice in administratia publica locala … „sa cultiv in SUFLET” !!! Culmea eu o fac, cum insa sant ajutat ???
Exista Proiectul „Scoala Parintilor”, unde de la inceput am dorit sa particip, ulterior Doina Mafteiu a spus cu de la sine putere, ca ea nu ma accepta … Domnule Director paote ca e cazul sa nu o mai accepte institutia pe ea. Ea este si una din protagonistele „turnatoriilor” facute in contra mea si cumva sefa de program ateist in cadrul Centrului de Zi Cotroceni si una din adeptele d eseama (impreuna cu Nitulescu Simona) a pedepsirii copiilor cu datul afara, fara a fi lasati sa manance, in scop educativ !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s