Vasile Claudiu, seful Centrului de Zi “Speranta” – Cotroceni a fost demis din functie „cu mana lui”

Break News DGASPC Sector 6
Musuroiul se misca …
Vasile Claudiu, seful Centrului de Zi “Speranta” – Cotroceni a fost demis din functie „cu mana lui”

In Miercurea Mare, conducerea DGASPCS sector 6 – dupa cea facut presiuni psihologice, chiar la asa zisul examen de promovare pe functie, la acre a participat si subsemnatul – a incercat sa „faca scaunul de judecata” dorit, dar … acolo Cristian Butaru a prezentat Ordonanta Parchetului DNA nr. 78/P/ martie 2010. A doua zi „conducerea” DGASPC a lovit fara crutare …
Vasile Claudiu, seful Centrului de Zi “Speranta” – Cotroceni , a fost supus unor presiuni incredibile in Saptamana Mare de grupul de commando al Directorului General al DGASPC Sector 6, numitul Marius Lacatus. Vasile Claudiu a fost silit in Joia Mare sa isi dea demisia din functia de sef de centru, sau sa isi dea demisia si sa plece din DGASPC Sector 6, fiind clar ca este „complicele lui Cristian Butaru” pentru ca nu a fost numit in plangerile acestuia de la Parchet. In plus, nu a facut dovada de atasament total la mafiuta locala, in sensul in care trebuia cu orice pret, dupa instuirea „cercetarii disciplinare” a lui Cristian Butaru, sa faca un raport pe diverse motive, pentru darea afara a acestuia, sa nu se mai ajunga la respectiva cercetare si la Parchet. A fost silit sa dea numeroase declaratii, ore intregi. Din pacate acesta (Vasile Claudiu) nu a avut taria de caracter sa se mentina pe pozitie.
Un amanunt …toate actele de sesizare in contra subsemnatului au fost facute si contrasemnate de Vasile Claudiu.
De saptamana viitoare este un simplu angajat in cadrul Centrului de zi Crângaşi – Giuleşti, condus de catre Daniela Şcheaua.

„Cand lupii de sfasie intre ei, sfarsitul haitei e aproape …vine primavara …” Colt Alb – Jack London.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s